Dag 2: Thoar naar Thorn

24 juli 2015
Kessel – Thorn
28,0 km, 6 uur 45 minuten
totaal: 58,2 km
21 °C zwaarbewolkt

imageMathieu had aangegeven dat hij vanmorgen om 07.00 uur op de camping zou zijn en dus zat ik om kwart voor 7 aan het ontbijt, zodat we, nadat Mathieu arriveerde, om kwart over zeven konden vertrekken. Zijn zoon Prosper kwam ook  ter plekke om afscheid te nemen. Natuurlijk moest vooral  afscheid genomen worden van Henriette en nadat zij ons op de gevoelige plaat had vastgelegd togen we naar onze volgende halteplaats: Thorn.

 imageHet was drukkend warm vandaag zodat we niet echt opschoten; maar och, dat hoeft ook niet.  Mathieu verloor onderweg zijn jas, die hij onderweg even op zijn kar had gebonden. Toen hij er achter kwam dat ie een onderdeel miste, is hij nog 1,5 km terug gelimageopen, maar de jas kwam niet meer terecht. Het was zijn oude “reserve”  jas  en hij heeft nog twee regenjassen bij zich zodat het geen echt gemis is.

Aangekomen in Thorn hebben we natuurlijk eerst een stempel in de Abdijkerk gehaald. Daar trouwde net een stelletje en we konden het niet nalaten hen op de foto te zetten.

De camping was drie jaar geleden al opgeheven en de de nieuwe eigenaar – Guus – was bezig om er een vakantiepark met chalets van te maken. Hij had alleen de noodzakelijke vergunningen nog steeds niet bij elkaar. Op het braakliggende tenten-veld mochten wij ons tentje opzetten. De voorzieningen, zoals douche, wc e.d. waren echter buiten gebruik.

image

Dit bericht werd geplaatst in Santiago de Compostella. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dag 2: Thoar naar Thorn

  1. Janny zegt:

    Zolang jullie jezelf niet “verliezen” is het leed te overzien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s