Dag 20: Voici la Cle

17 augustus 2015
Baye – Sezanne
22,6 km, 5 uur
totaal: 490,3km
21 °C lbewolkt
image

Alle mussen op een draadje

Het voordeel als je in het wild slaapt is dat je een stuk dichter bij de natuur staat. Je merkt het bijvoorbeeld als je midden in de nacht je bed uit moet om een plasje te plegen. Midden in de natuur heb je dan echt een lichtje nodig, anders loop je het risico om onbedoeld op een plek te wateren die jouw mede-Santiago-ganger niet echt prettig vindt. Maar het is gelukt, maak je geen zorgen. Kort en goed, beiden hebben wij vannacht uitstekend geslapen en om iets voor achten waren we al weer monter op weg voor een tamelijk korte etappe naar Sezanne. 

image

Sezanne

De etappe was kort omdat het de bedoeling was om onze vuile kleren eens een keer goed te wassen in de wasmachine en dan heb je iets meer tijd nodig. Om iets over enen kwamen we op de camping aan, waar een zeer vriendelijke receptioniste ons te woord stond. Ik kreeg de sleutel van het washok mee en heb onmiddellijk de wasmachine aangezet en het programma tweemaal laten draaien toen na een eerste inspectie bleek dat de was nog niet helemaal schoon was. Daarna leverde ik de sleutel in en kon het niet helpen om de zin “Voici le cle” nader te duiden als de aanvang van het liedje van Julien Cler; ze begreep het onmiddellijk, want ze antwoordde dat de was doen niet haar grote liefde was.

imageMorgen naar Anglure, en misschien zelfs iets verder; dat zien we dan wel weer.

Vandaag kregen we een mailtje van Hay en Jacqueline; hij had contact gehad met zijn fysiotherapeut die hem adviseerde te stoppen. Hay twijfelde nog; misschien gaat het met Wheelie toch nog lukken. Als we hen kunnen helpen schromen we niet om dat te doen.

image

Alle was op een rijtje

Lieve mensen, we willen jullie allen hartelijk danken voor alle ondersteunende berichten, het hart onder de riem, het medeleven en alle goede dat maar denkbaar is dat jullie ons allemaal wensen. We kunnen onmogelijk jullie allemaal tijdens onze tocht daarvoor bedanken, mailtjes beantwoorden of reageren op berichten. Daarvoor ontbreekt simpelweg de tijd als ook de internet-verbinding. Jullie zullen ons dat wel niet kwalijk nemen.

Dit bericht werd geplaatst in Santiago de Compostella. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dag 20: Voici la Cle

 1. Siets en Gijs zegt:

  Ik wist niet dat jullie een bikini bij jullie hadden 😉 En jullie brengen onderweg mensen wel op ideeën met die wheelie zo te zien! Wij gaan aan onze laatste dag op dit tropische eiland beginnen voordat we de hobbelige boot terug pakken naar Bali. Daar nog een poging tot surfen doen en dan is het voor ons al(weer) homeward bound. Kunnen we jullie leuke verhalen vanuit onze eigen zetel lezen…

  SUCCES vandaag weer!! Groetjes ons

  Like

 2. Niek Kools zegt:

  Als ik de kilometers zie, gaan jullie als een speer! Het weer is jullie nog niet erg goed gezind, laten wij hopen dat het weer beter wordt geen regen en een lekker zonnetje. Geniet ervan en heel veel succes met de volgende kilometers!

  Like

 3. Janny zegt:

  En Mathieu heeft nog wel zo’n giga grote antenne op zijn wheelie, daar moet je toch wel een goede verbinding mee kunnen krijgen (zie foto 3) 😉 Goed bezig mannen! Morgen weer fris en fruitig op pad! Liefs XXX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s